Referencer

 

LW Isolering har udført en lang række isoleringsopgaver for JS ventilation A/S i forbindelse med afvikling af vores ventilationsentrepriser.
Ventilationsopgaverne har været inden for segmenterne boligventilation, kontorbyggeri, hospitaler, produktionskøkkener, laboratorier og inden for den farmaceutiskindustri.
LW Isolering har til alle tider leveret et godt håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
LW Isolering yder en god service ved at have korte leveringstider og altid hurtig tilbagemelding på status på de udførte arbejder.

Kim Kronby
JS Ventilation A/S

PRO Ventilation har benyttet LW Isolering som underentreprenør på en lang række projekter, bl.a. i Lufthavnen. Det har primært været isolering af ventilations kanaler men også VVS rør og andre speciel opgaver.
Vi har altid følt os godt behandlet med gode leveringstider, priser samt service.
LW Isolering er klart en leverandør man kan anbefale.

Henrik Rasmussen, Service afdelingen
Pro|Ventilation

Jeg har siden LW Isolering blev stiftet haft stor glæde af at samarbejde med dem. De er altid klar når jeg har brug for dem, også når der er tale om hasteopgaver. Det udførte arbejde er meget tilfredsstillende og den løbende dialog og orientering om arbejdets stade og ikke mindst færdigmelding er en ting som jeg tillægger stor værdi i mit valg af Isolatør. LW scorer absolut topkarakter på dette punkt og når priserne samtidig står mål med ydelsen og ikke mindst mine forventninger, har LW været et helt naturligt valg af Isolatør for mig.

Henrik Florin, Projektleder
Glenco A/S

LW Isolering udfører isolering på mange af vores ventilationsentrepriser, både store entrepriser og mindre spjældopgaver, og inden for både bolig- og forskellige typer af erhvervsbyggerier, og der er stor tilfredshed med både kvalitet, pris og leveringstid. Og så er de servicemindede montører jo bare et ekstra plus.

Helle Rosendal
Airteam

Vi har i Alvent A/S haft rigtigt stor glæde af at samarbejde med LW isolering på rigtig mange entrepriser gennem de seneste år. Kvaliteten af LW Isolerings arbejde er altid i top, og aftalte terminer bliver altid overholdt – hvilket har givet vores kunder stor tilfredshed med vore arbejder.
Endvidere fremkommer LW Isolering altid med konkurrencedygtige priser.
LW isolering har udført isoleringsentrepriser for Alvent i forbindelse med alle former for projekter heriblandt bolig-, skole-, svømmehals-, kontor-, produktions-, laboratorie-, renrums- og hospitalsprojekter.
Vi vil derfor til enhver tid anbefale at kontakte LW Isolering hvis du har brug for teknisk isolering.

Jacob Hess-Skjærven, Adm. Direktør
Alvent A/S

LW Isolering har udført og udfører isoleringsopgaver på vores køleentrepriser, udførelse er altid af en meget høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.
LW leverer en god, hurtig og fleksibel service med en ligeså hurtig tilbagemelding. Den efterfølgende faktura afspejles sig i det udførte arbejde og dokumenter lige så.
LW`s montører på opgaverne er vellidte og i højt humør uanset opgavens omfang og karakter.
Ved akutte henvendelser oplever vi at LW gør alt i deres magt for at afhjælpe opgaven, derfor er LW en værdsat samarbejdspartner hos os i A-comfort.

Niels Nielsen
A-comfort

Bravida har bedt LW isolering udføre mange forskellige isoleringsopgaver i forbindelse med afvikling af vores ventilationsentrepriser. Det har drejet sig om opgaver inden for områder som skoler, kontorbyggeri, produktionskøkkener og laboratorier.
LW Isolering har konkurrencedygtige priser og udfører et arbejde af høj kvalitet. LW Isolering er hurtige til at levere og har en god service. Der bliver også altid givet en hurtig tilbagemelding på de igangværende arbejder.

Ticho Jensen, Overmontør VE
Bravida Danmark A/S